Producten
Accu Machines Elektrische Machines Machinetoebehoren Machine Accessoires Werfmachines Tuin & Park Handgereedschap Laser- & Meettechniek Persluchttechniek Bevestigen & Ijzerwaren Lijmen & Afdichten Verf - Vet - Chemie Workwear & PBM's Watertechniek Electro Verlichting & Verwarming Werfinrichting Werkplaatsinrichting Las- & Soldeertechniek Cleaning & Onderhoud Overig Bedrijfs(wagen)inrichting
Promofolders Service Merken Workwear Verhuur Over ons Contact Winkels

ruwomat.be Elektrische Machines Scharen MAKITA - JN3201J - KNABBELSCHAAR 710W 3,2MM + MAKPAC

MAKITA - JN3201J - KNABBELSCHAAR 710W 3,2MM + MAKPAC

Artikelnummer MAKJN3201J
Snel terug leverbaar

Gratis afhaling in één van onze winkels
Veilig betalen online
Contacteer ons gerust voor meer advies

Meer informatie over dit product

· Krachtige knabbelschaar voor het uitsnijden van rechte en gebogen vormen in vlakke staalplaat tot 3.2mm dikte.
· Het vonk- en terugslagvrije snijprocédé is ideaal voor werkzaamheden in situaties waar slijpen niet toegelaten is omwille van verkleuring van de plaat, wegens brandgevaar of risico voor persoonlijk letsel.
· De richtneus als snijbreedte-indicatie en de zijdelings uitgespaarde matrijshouder zorgen voor een goed zicht en een precieze snede langsheen vooraf afgetekende lijnen.
· Geïntegreerde meetsleuf voor een snelle en eenvoudige controle van de plaatdikte, waardoor schade door overbelasting van de snijkop wordt vermeden.
· Robuuste constructie met buisvormige motorbehuizing voor extra rigiditeit.
· Comfortabele handgreep met softgrip bekleding, voorzien van gepatenteerd greepbevorderend ribbelprofiel dat de kracht gelijkmatig verdeelt over alle vingers.
· Geluidsarme werking dank zij de geoptimaliseerde stroming van de motorkoellucht.
· Geleverd in een stevige, stapelbare opbergkoffer in ABS met versterkingsribben, met vergrendelsysteem om meerdere koffers met elkaar te verbinden.
· In vergelijking met plaatscharen bieden knabbelscharen het voordeel dat ze veel minder aanduwkracht vergen en dat er geen afstelling nodig is volgens de te snijden plaatdikte; doordat de plaat bovendien niet vervormd wordt, is de afmeting van de te snijden werkstukken in principe onbegrensd.
· Bijzonder robuuste aandrijfmechaniek met zwaar uitgevoerde excentriek en drijfstang, volledig gemonteerd op naaldlagers.
· Uitwendig toegankelijke koolborstels, herslijpbare matrijs en eenvoudig uitwisselbare stempel voor een probleemloos onderhoud.

Eigenschappen

Artikelcode MAKJN3201J
Producent MAKITA
Barcode 0088381637763
Type Machine Knabbelschaar
Vragen?
We helpen jou zo snel mogelijk op weg!
Maatschappelijke zetel: Ruwomat Zulte BVBA | Oudenaardestraat 193a, 9870 Zulte | 09 388 31 40 | info@ruwomat.be | BTW: BE0 459.109.314