Producten
Accu Machines Elektrische Machines Machinetoebehoren Machine Accessoires Werfmachines Tuin & Park Handgereedschap Laser- & Meettechniek Persluchttechniek Bevestigen & Ijzerwaren Lijmen & Afdichten Verf - Vet - Chemie Workwear & PBM's Watertechniek Electro Verlichting & Verwarming Werfinrichting Werkplaatsinrichting Las- & Soldeertechniek Cleaning & Onderhoud Overig Bedrijfs(wagen)inrichting
Promofolders Service Merken Workwear Verhuur Over ons Contact Winkels

ruwomat.be Accu Machines Accu Scharen MAKITA - DJN161ZJ - ACCU KNABBELSCHAAR 1,6MM LXT 18V + MAKPAC (SOLO)

MAKITA - DJN161ZJ - ACCU KNABBELSCHAAR 1,6MM LXT 18V + MAKPAC (SOLO)

Artikelnummer MAKDJN161ZJ
Snel terug leverbaar

Gratis afhaling in één van onze winkels
Veilig betalen online
Contacteer ons gerust voor meer advies

Meer informatie over dit product

· Compacte en wendbare snoerloze knabbelschaar met universeelkop, voor het uitsnijden van rechte en gebogen vormen in platte of geprofileerde staalplaat tot 1.6mm dikte.
· Het vonk- en terugslagvrije snijprocédé is ideaal voor werkzaamheden in situaties waar slijpen niet toegelaten is omwille van verkleuring van de plaat, wegens brandgevaar of risico voor persoonlijk letsel.
· In vergelijking met plaatscharen bieden knabbelscharen het voordeel dat ze veel minder aanduwkracht vergen en dat er geen afstelling nodig is volgens de te snijden plaatdikte; doordat de plaat bovendien niet vervormd wordt, is de afmeting van de te snijden werkstukken in principe onbegrensd.
· Door de verlengde matrijshouder met conische vorm kan de machine schuin gekanteld worden bij het snijden van gebogen staalplaat of profielen.
· De 360° draaibare kop (met vaste stops op elke 90°) laat toe om dak- en gevelplaten met trapeziumprofiel probleemloos te snijden in om het even welke richting ten opzichte van de profilering.
· De richtgroef voor snijbreedte-indicatie en de zijdelings uitgespaarde matrijshouder zorgen voor een goed zicht en een precieze snede langsheen vooraf afgetekende lijnen.
· Geïntegreerde meetsleuf voor een snelle en eenvoudige controle van de plaatdikte, waardoor schade door overbelasting van de snijkop wordt vermeden.
· Slanke softgrip behuizing voor een comfortabele greep met één hand.
· De stempel met titaniumnitride-coating staat garant voor een uitstekende standtijd.
· Elektronische overbelastingsbescherming en diepontlaadbeveiliging ingebouwd in de machine, met visueel waarschuwingssignaal; ook onverhoeds opstarten bij het wisselen van accu wordt voorkomen.
· Wordt geleverd zonder accu's noch lader. Zo kan u op een prijsbewuste wijze uw Makita machinepark uitbreiden.

Datasheet(s)

Eigenschappen

Artikelcode MAKDJN161ZJ
Producent MAKITA
Barcode 0088381672160
Type Machine Knabbelschaar
Accu Capaciteit 18 V
Vragen?
We helpen jou zo snel mogelijk op weg!
Maatschappelijke zetel: Ruwomat Zulte BVBA | Oudenaardestraat 193a, 9870 Zulte | 09 388 31 40 | info@ruwomat.be | BTW: BE0 459.109.314