Producten
Accu Machines Elektrische Machines Machinetoebehoren Machine Accessoires Werfmachines Tuin & Park Handgereedschap Laser- & Meettechniek Persluchttechniek Bevestigen & Ijzerwaren Lijmen & Afdichten Verf - Vet - Chemie Workwear & PBM's Watertechniek Electro Verlichting & Verwarming Werfinrichting Werkplaatsinrichting Las- & Soldeertechniek Cleaning & Onderhoud Overig Bedrijfs(wagen)inrichting
Promofolders Service Merken Workwear Verhuur Over ons Contact Winkels

ruwomat.be Elektrische Machines Zaagmachines MAKITA - LB1200F - LINTZAAGMACHINE 305MM 900W

MAKITA - LB1200F - LINTZAAGMACHINE 305MM 900W

Artikelnummer MAKLB1200F
Snel terug leverbaar

Gratis afhaling in één van onze winkels
Veilig betalen online
Contacteer ons gerust voor meer advies

Meer informatie over dit product

· Compacte en veelzijdige lintzaag voor rechte of golvende snedes met minimaal zaagverlies, zowel in hout als in plastic en non-ferro metalen.
· De zeer dunne zaagsnede (1,3mm) met een minimale buigstraal van 15mm (bij gebruik van een 6mm zaagblad) en de maximale zaaghoogte van 165mm maken de machine geschikt zowel voor op maat zagen van zware houtsecties als voor fijn bochtenwerk.
· Riemoverbrenging met twee snelheden zorgt voor een optimaal aangepaste zaagsnelheid voor het zagen van zowel massief hout en plaatmaterialen (800 m/min) als aluminium en andere non-ferro metalen (400 m/min).
· De stille en onderhoudsvrije inductiemotor levert voldoende vermogen om probleemloos de maximale zaagdiepte te benutten zowel in naald- als in loofhout.
· De solide gietijzeren tafel kan met behulp van een tandheugelsysteem snel en gemakkelijk gekanteld worden voor het maken van precieze schuine snedes.
· Ingebouwde schaal voor een eenvoudige instelling van de juiste zaagbladspanning; snelle op- en ontspanning van het zaagblad door excenterhefboom.
· Drievoudige kogellagergeleiding van het zaagblad zowel boven als onder de tafel staat garant voor een langdurige precisie van de zaagsnedes.
· Gemakkelijke aanpassing van de bovenste geleidearm aan de zaaghoogte dank zij de geïntegreerde hoogteschaal en de draaiknop met tandheugelmechanisme.
· Links en rechts bruikbare langsgeleider met excenterklemming en bijkomende vergrendeling achteraan zorgt voor een betrouwbare geleiding, ook bij het zagen van zwaardere stukken.
· Geïntegreerde, individueel in- en uitschakelbare werkstukverlichting voor comfortabeler en veiliger werken in slecht verlichte ruimtes.
· Verhoogde veiligheid dank zij de veiligheidsschakelaars die de machine stoppen bij openen van één van de deuren en de elektronische startbeveiliging die na een stroomonderbreking het onverwacht opstarten verhindert.
· Standaard geleverd met met verrijdbaar onderstel voor een eenvoudige verplaatsing van de machine.

Eigenschappen

Artikelcode MAKLB1200F
Producent MAKITA
Barcode 0088381612128
Type Machine Lintzaagmachine
Vragen?
We helpen jou zo snel mogelijk op weg!
Maatschappelijke zetel: Ruwomat Zulte BVBA | Oudenaardestraat 193a, 9870 Zulte | 09 388 31 40 | info@ruwomat.be | BTW: BE0 459.109.314