Producten
Accu Machines Elektrische Machines Machinetoebehoren Machine Accessoires Werfmachines Tuin & Park Handgereedschap Laser- & Meettechniek Persluchttechniek Bevestigen & Ijzerwaren Lijmen & Afdichten Verf - Vet - Chemie Workwear & PBM's Watertechniek Electro Verlichting & Verwarming Werfinrichting Werkplaatsinrichting Las- & Soldeertechniek Cleaning & Onderhoud Overig Bedrijfs(wagen)inrichting
Promofolders Service Merken Workwear Verhuur Over ons Contact Winkels

ruwomat.be Werfmachines MAKITA - EK7651H - MM4 MOTORDOORSLIJPMACHINE 75,6CC 355MM

MAKITA - EK7651H - MM4 MOTORDOORSLIJPMACHINE 75,6CC 355MM

Artikelnummer MAKEK7651H
Snel terug leverbaar

Gratis afhaling in één van onze winkels
Veilig betalen online
Contacteer ons gerust voor meer advies

Meer informatie over dit product

· Zeer duurzame en gebruiksvriendelijke 350mm motordoorslijper, wereldwijd uniek door het gebruik van een viertaktmotor op dit type van machine.
· Tot 20% lager brandstofverbruik dan vergelijkbare modellen met tweetaktmotor.
· Ingebouwde spoelinrichting voor snel en stofvrij werk met diamantslijpschijven; het voorkomen van stofwolken verhoogt niet alleen het confort van de gebruiker maar verlengt ook de levensduur van de machine.
· Vijfvoudig filtersysteem met gewichtafscheiding en schuim-, nylon en papiervouwfilter met zelfreinigend effect staan garant voor een hoge stofbestendigheid.
· Makita-2-massa (M2M) vibratiedemping scheidt de trillende massa (motor en schijf) van de tank-handgreep combinatie.
· Hoogwaardige Makita MM4 viertaktmotor heeft een opvallend lager verbruik, minder uitstoot, draait rustiger en heeft een langere levensduur dan een vergelijkbare tweetaktmotor.
· Gemakkelijk te starten door de opvoerpomp, de handige gecombineerde schakelaar voor contact en choke en de automatische decompressie, die de benodigde trekkracht met 40% vermindert in vergelijking met een machine met tweetaktmotor.
· Dank zij de hoge productiekwaliteit heeft de MM4 motor niet alleen een lange levensduur maar is hij ook bijzonder onderhoudsarm; zo moeten de kleppen slechts om de 200 draaiuren worden afgesteld.
· Zeer bedrijfszeker dank zij het innovatief oliemist-smeringssyteem dat in alle posities en onafhankelijk van de brandstofafstelling voor een intensieve smering van de cylinder zorgt; vastlopende zuigers door een verkeerde carburatorafstelling of benzinemengeling behoren daarmee tot het verleden.
· Gereedschapsloze toegang tot de luchtfilter voor een gemakkelijk onderhoud.
· Doorschijnende oliebuis voor een controle van het oliepeil in één oogopslag.
· De snijarm kan in enkele ogenblikken zijdelings gemonteerd worden voor het slijpen langs muren of andere obstakels.

Datasheet(s)

Eigenschappen

Artikelcode MAKEK7651H
Producent MAKITA
Barcode 0088381620017
Vragen?
We helpen jou zo snel mogelijk op weg!
Maatschappelijke zetel: Ruwomat Zulte BVBA | Oudenaardestraat 193a, 9870 Zulte | 09 388 31 40 | info@ruwomat.be | BTW: BE0 459.109.314